Skip to main content

Nature Bio Foods India heeft op 16 oktober 2021 met succes haar jaarlijkse badmintoncompetitie voor haar medewerkers georganiseerd. Het eendaagse evenement “NBF Badminton League 2021” werd gehouden in Ajay Rathee Badminton Academy Sonipat Haryana India. Nature Bio Foods heeft een rijke geschiedenis in het ondersteunen van ontluikende sporttalenten, het koesteren van ambitieuze spelers en empowerment van vrouwen tijdens hun sportreis. NBF Badminton League is een jaarlijks badmintontoernooi voor alle medewerkers. Dit jaar namen 16 dubbels en 24 enkels deel aan het eendaagse evenement om respectievelijk de eerste en tweede plaats te winnen in elke categorie mannen en vrouwen.

De organische corporate shuttlers hadden een aantal vurige interdepartementale wedstrijdrondes, ondersteund door enkele solide en gepassioneerde teamsupporters onder het publiek. Dit evenement is een kans voor NBF-teamleden om hun sportiviteit te bewijzen terwijl ze een band opbouwen en vriendschap creëren. Voor jongere generaties zijn sportevenementen een kans om vaardigheden te ontwikkelen, terwijl de ouderen voorop liepen door voorbeelden met buitengewone sportiviteit en teambuilding, samen met fysieke fitheid.

Onder de cultivering van Nature Bio Foods is sport in de loop der jaren met grote sprongen geëvolueerd, vooral met betrekking tot interne training en het faciliteren van deelname van zijn spelers om hun niveau van uitmuntendheid te verhogen en hun reis naar het beklimmen van nieuwe pieken te versnellen. Deze eendaagse wedstrijd was een fantastische reis voor onze sporters, omdat we streven naar grotere glorie in de volgende sportevenementen.

Leave a Reply